| ..x..school..x.. | |
|
+3Tyra Banks Maite Perroni ..zvezdicaa..* 7 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
..zvezdicaa..* Admin
Število prispevkov : 432 Join date : 21/03/2009 Age : 29 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: ..x..school..x.. Tor Mar 24, 2009 7:46 pm | |
| Kako vam gre v šoli? Ali imate radi šolo? In pa kakšna se vam zdi vaša šola? | |
|
| |
Maite Perroni Admin
Število prispevkov : 311 Join date : 21/03/2009 Age : 29 Kraj : Mexico
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Tor Mar 24, 2009 7:55 pm | |
| Meni gre v šoli še kar vredu, glede na to da sem največ na računalniku. Šolo SOVRAŽIM. Naša šola je čisto nova, tako da je | |
|
| |
..zvezdicaa..* Admin
Število prispevkov : 432 Join date : 21/03/2009 Age : 29 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Tor Mar 24, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Tor Mar 24, 2009 10:29 pm | |
| Kako vam gre v šoli?mni gre pač tak srednje [3 dobro ali 4 pravdobro] Ali imate radi šolo?ITaQ,Da neeeeeee najbolj na svetu jo sovražim !!!a ma sploh kdo rad šolo ? In pa kakšna se vam zdi vaša šola?sej ima Łepe prostore pa šola je včasih do mene prijazna ko mamo nadomeščanje pa lahk gremo v računalniško učiŁnico pa smo na računaŁniku skos pa Łahk delamo kar hočmo lol [glih dans smo Łahk to deŁaŁi] |
|
| |
Tyra Banks Famous person
Število prispevkov : 236 Join date : 21/03/2009 Kraj : maribor
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Sre Mar 25, 2009 11:58 am | |
| men gre v šol kar vredu šolo SOVRAŽIM!!! glede na to da je že stara 135let je zelo vredu | |
|
| |
Britney Spears Famous person
Število prispevkov : 10 Join date : 22/03/2009
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Sre Mar 25, 2009 11:57 pm | |
| men gre tut uredu u šoli ^^ upam da bo tako tudi ostalo Ne maram šole!!! No tko je še kr uredu sam ne maram testou pa spraševanja Naša šola je...kr uredu (ROFL)....komi čakam da grem na gimnazijo, to use pove. : ) | |
|
| |
Miley Cyrus Famous person
Število prispevkov : 244 Join date : 21/03/2009 Kraj : TuKiii...♥
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Čet Mar 26, 2009 6:12 pm | |
| Kako vam gre v šoli?quŁ Ali imate radi šolo?Kje PAAA AnkoŁ jo NaUm MeŁa xD (Sj misŁm ) In pa kakšna se vam zdi vaša šola?Ok | |
|
| |
Adriana Lima Famous person
Število prispevkov : 195 Join date : 22/03/2009 Age : 29 Kraj : SladkoŁand
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Čet Mar 26, 2009 6:15 pm | |
| Kako vam gre v šoli? Supr Ali imate radi šolo? Tko-Tko, Učasih Ja Učasih Ne In pa kakšna se vam zdi vaša šola? Kr uredu, učitli Tko-Tko, Raunatelca-Naibolšaaa | |
|
| |
Miley Cyrus Famous person
Število prispevkov : 244 Join date : 21/03/2009 Kraj : TuKiii...♥
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Čet Mar 26, 2009 6:16 pm | |
| - Adriana Lima je napisal/a:
- Kako vam gre v šoli? Supr
Ali imate radi šolo? Tko-Tko, Učasih Ja Učasih Ne In pa kakšna se vam zdi vaša šola? Kr uredu, učitli Tko-Tko, Raunatelca-Naibolšaaa ZaKa pa RaVnatŁca a Je KeJ to PoSeBeNga ? | |
|
| |
Adriana Lima Famous person
Število prispevkov : 195 Join date : 22/03/2009 Age : 29 Kraj : SladkoŁand
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Sob Apr 04, 2009 1:28 am | |
| |
|
| |
bibi_kristi Obiskovalec
Število prispevkov : 28 Join date : 28/03/2009 Age : 29 Kraj : dolenska
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. Ned Apr 05, 2009 6:53 pm | |
| v šol mi gre taku bul slabu... 1,2,3,4 ocene pa včasih kaka 5!!! sovražem šolo!!!!!!!!! pouk učitle teste spraševanje učenje drugač pa kr rada hodem v šolo zarad prjatlov in mojega dragega!!!!! moja šola je stara 103 lata sam sam zdej v novem delu tam kjer je višja stopnja (predmetna stopnja), nižja stopnja pa je v starem delu, kjer je ful kipov pa slik. drugač mamo pa na zunanji strani telovadnce največji mozaik v sloveniji!!!! tuk da sm ponosna na svojo šolo!!!!!1 sploh pa zdej ka dobivamo vse nove stvari (mize, stole, računalnike, knjige, garderobo-ker smo celo razbil in zdej sedimo skur na tleh.....) lp fsm moja šola stari del: sliko mozaika pa nism našla na netu!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ..x..school..x.. | |
| |
|
| |
| ..x..school..x.. | |
|